Doya Doya Moda Aysu kimdir? Doya Doya Moda Aysu Örgen kaç yaşında ve nereli?

Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Aysu Örgen oldu. Doya Doya Moda Aysu kimdir? Doya Doya Moda Aysu Örgen kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Yeni haftanın yarışmacısı olarak ekranda boy gösterecek olan Aysu'ya dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik.

TV8'in sevilen büyük beden moda yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Doya Doya Moda'nın bugünkü yeni bölümünde yarışmaya yeni bir yarışmacı katıldı. Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Aysu Örgen oldu. Doya Doya Moda Aysu kimdir? Doya Doya Moda Aysu Örgen kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

DOYA DOYA MODA AYSU KİMDİR?

Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde yarışmaya yeni bir yarışmacı katıldı. Bu isim Aysu Örgen oldu. Aysu Örgen yarışmaya Ankara'dan katılıyor.

Aslen Malatyalı olan Aysu, 35 yaşında ve küçük esnaf. 42 beden yarışmacı 1.70 boyunda ve 77 kilo. Oldukça iddialı bir isim olan Doya Doya Moda Aysu bu hafta kolyenin sahibi olacağını söylüyor.