4 Şubat Doya Doya Moda güncel puan durumu tablosu! Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Ivana Sert'in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda'da bugün yine heyecan dorukta. Kızlar ve erkeklerin birlikte yarıştığı programda kıyasıya mücadele devam ediyor. Doya Doya Moda 4 Şubat 2021 günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda güncel puan durumu nedir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Tv8'in büyük bir ilgi ile takip edilen yarışması Doya Doya Moda'da bugün yine heyecan dorukta. Kızlar ve erkeklerin birlikte yarıştığı programda kıyasıya rekabet devam ediyor. Her gün belirlenen konseptlere göre hazırlanan yarışmacılar haftanın birincisi olmak için mücadele ediyorlar. Doya Doya Moda 4 Şubat 2021 günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda güncel puan durumu nedir? gibi soruların yanıtları ise merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

DOYA DOYA MODA 4 ŞUBAT 2021 BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda 4 Şubat 2021 günün birincisi belli oldu. Kızlarda Özde, Ceren ve Tuğçe 20 puan aldı. Erkeklerde ise Batıcan, Ali, Mehmet, Emre, Erhan, Ahmet ve Adnan tam puan aldı.

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI KİMLER?

Birben 18

Rabia 18

Özde 20

Ceren 20

Bahar 14

Selin 11

Tuğçe 20

Batıcan 20

Ali 20

Mehmet 20

Emre 20

Erhan 14

Ahmet 20

Adnan 20

DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Seray Sever

Ivana Sert