Dövüş sahnesinin sonu hastanede bitti! Akıncı'nın Korhan'ı Çağrı Erceber'in alnı kırıldı

ATV'de ekrana getirilen Akıncı dizisinde Kor-Han karakterine hayat veren Çağrı Erceber talihsiz bir kaza yaşadı. Tolga Tekin dövüş sahnesinde kendini kaptırınca hızını alamadı ve kafa atarken Çağrı Erceber'in alnını kırdı. apar topar hastaneye kaldırılan Erceber'in alnında 3 kırığın olduğu öğrenildi.

Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Didem İnselel, Yılmaz Bayraktar, Müge Boz ve Ayça Erturan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ATV'de ekrana getirilen Akıncı dizisinde talihsiz bir kaza meydana geldi. Çağrı Erceber ve Tolga Tekin'in sezon finali bölümü için karşı karşıya geldiği dövüş sahnesinin sonu hastanede bitti.

Snob Magazin'in haberine göre; sahne sırasında karşı karşıya gelen ikiliden Tolga Tekin, hızını alamadı ve rol gereği kafa atması gereken sahnede Erceber'e sert vurdu. Tekin, burnunu tutarken Erceber'in alnında oluşan çöküklük dikkat çekti.

Erceber, olay anını şu sözlerle anlattı: 'Sezon finalini çekiyorduk bu yüzden de kendimizi fazla kaptırmıştık. Tolga, bir anda bana kafa attı. Alnımda 3 kırık oluştu. İlk etapta Tolga Tekin'in burnu kırıldı zannettim. Yere düşüp bağırmaya başladı. Ben alnım kırılmasına rağmen anlamadım o anın şokuyla.

Ancak elimi alnıma götürüp o çöküntüyü hissedince bende panikledim. Gözüme giden damara mı geldi? Kör mü olacağım? Her şey kafamdan geçiyordu. Sonra apar topar ambulansla hastaneye götürdüler beni. Tomografi çekildi. Alın bölgemde darbeden kaynaklı 3 kırık meydana gelmiş'