Dördüncü kez anne olacak olan Kourtney Kardashian geçirdiği ameliyatı ilk anlattı

Dördüncü kez anne olmaya hazırlanan dünyanın en çok tanınan Kardashian ailesinin üyelerinden olan Kourtney Kardashian, geçtiğimiz aylarda acil bir operasyon geçirmesi ile gündeme geldi. Röportaj veren Kourtney Kardashian ameliyat sürecinden ve hamileliğinden bahsetti.

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu olan Kourtney Kardashian, geçtiğimiz yıl bir süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Travis Barker ile evlendi. Kourtney Kardashian hamilelik haberini eşi Travis Barker'ın konserinde duyurmuştu.

Birkaç ay önce doğmamış oğlunun anne karnındayken bir operasyon geçirmek zorunda kaldığını açıklaması ile gündeme gelen Kardashian, Vanity Fair İtalya'ya verdiği röportajda hamilelik sürecini anlattı.

Ünlü isim, "Bu sefer diğer üç hamileliğin aksine, ilk aylarda bana birçok kısıtlama getiren farklı bir doktor grubu tarafından takip edildim. Egzersiz yok, Pilates yok, kafein yok, uçak yolculuğu yok. Sanırım tüm bu dikkatlilik beni biraz korkuttu çünkü geçmişte hiçbir zaman dikkatli olmak zorunda kalmamıştım" dedi.

Geçirdiği acil operasyon ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kardashian,"Korkunçtu. Ama er ya da geç ayrıntılara gireceğimi hissediyorum çünkü bunun başkalarına yardımcı olabileceğini umuyorum. Ancak henüz hazır hissetmiyorum çünkü gerçekten korkutucuydu.

Korkudan kurtulmam biraz zaman aldı. Ameliyattan hemen sonra kendimi bırakabileceğim noktaya ulaştım, endişelenmeyi bıraktım diyebilirim. Artık bebekle her gün konuşuyorum, olumlu bir düşünce yapısına sahibim, başımı dik tutuyorum ve bol bol dua ediyorum. Ve kendimi gerçekten şanslı hissediyorum ve minnettarım. Çok minnettarım, evet. Daha önce böyle bir durumum olmadığından değil ama belki de bana kolay geldiği için hamileliği olduğu gibi kabul ettim" dedi.