Dolandırıldım diyen Necla Nazır'a mahkemeden kötü haber

Üç milyon dolar isteyerek satışa çıkardığı evi üzerinden dolandırıldığını iddia ederek mahkemeye başvuran Necla Nazır'a, mahkemeden kötü haber geldi.

Türk sinemasının usta oyuncularından Necla Nazır, dolandırıldığı iddiasıyla başvurduğu mahkemeden kötü haber aldı. Sabah'ın haberine göre; Nazır, İstanbul Emirgan'da bulunan ve 3 milyon dolar isteyerek satışa çıkardığı evi üzerinden bilgilerinin kullanılarak sahte sözleşme hazırladığını iddia ettiği Şahin T. isimli bir emlakçı hakkında savcılığa başvurdu. Nazır, şüpheli kişinin evi 4 milyon liraya satıyormuş gibi göstermeye çalıştığını iddia etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Nazır, Emirgan'daki ikametini 3 milyon dolar karşılığında satışa çıkarmış olduğunu fakat ilan vermediğini yalnızca aile dostu emlakçı Aziz Doğan'dan yardım istediğini şu sözlerle anlattı:

"Arkadaşım Aziz Doğan beni arayarak evime müşteri çıktığını ve eve bakmak istediklerini söyledi. Daha sonra evime emlakçı ve beraberindeki 4-5 kişi daha bakmak için geldi. Biri 'Tamam artık, ben bu evi satın alıyorum' ifadelerini kullandı. Aziz Doğan'a kapora işleriyle ilgilenmesini söyledim. Bu olaydan sonra akrabamız beni aradı ve evin 4 milyon liraya satılacağını, benim de satacak olan şahısta vekaletim, sözleşmem olduğunu söyledi."

Nazır, Aziz Doğan'ın evin satışı için bilgilerini Şahin T. isimli emlakçıya gönderdiğini ve hazırlanan evrakta isminin 'Nejla Nazır' olarak yazılmasının da sahtekarlık olduğunu belirterek, "Benim bilgim yok, kimseyle de sözleşme yapmadım" dedi.

İfadesi alınan Şahin T. ise, "Ben cep telefonu uygulamasıyla belgeyi gönderdim. Benden yardım istemişlerdi. Kimseyi dolandırmadım" dedi. Savcılık, Nazır'ın iddia ettiği belgenin aslını sunmadığı gerekçesiyle dosyaya takipsizlik kararı verdi.