Doktorlar'ın Arslan Bey'i sonunda gerçek aşkı buldu! Devrim Nas'ın eşi o ünlü sesin sahibi çıktı

Doktorlar'ın Arslan Bey'i Devrim Nas, magazin uzak bir hayat sürdürüyor. Özel hayatını çok sık paylaşmayan Devrim Nas'ın, evli ve iki erkek çocuk babası olduğunu çok az kişi biliyor. İşte Doktorlar'ın Arslan Bey'i Devrim Nas'ın eşi!

Devrim Nas, Doktorlar dizisinde oynadığı Plastik Cerrah Arslan Bey rolü ile özdeşleşmişti. Sadri Alışık & Çolpan İlhan Tiyatrosu bünyesinde tiyatro çalışmalarına devam eden Devrim Nas, bir yandan da sinema kariyerini sürdürüyor. Doktorlar'ın Arslan Bey'i, senaryo gereği çapkınlığı ve gerçek aşkı bulamamasıyla da biliniyordu. Ancak Devrim Nas, oynadığı karakterin tam tersi olarak mutlu bir evlilik hayatına sahip ve iki erkek çocuk babası.

Doktorlar'ın Arslan Bey'i sonunda gerçek aşkı buldu!

Devrim Nas, Sevil Delin Nas ile evli. Sevil Delin Nas yazarlık, editörlük, işletmecilik ve bununla birlikte İngilizce diliyle reklam filmlerinde profesyonel seslendirme/dublaj yapıyor. Yarı Türk yarı Amerikan olan Sevil Delin Nas hayatını; Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Mısır, Hong Kong ve İngiltere'de geçirdi. Oxford Üniversitesi'nin İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu.

Seyahat üzerine yaptığı bazı çalışmaları, The Guardian , Monocle , Conde Nast Traveler ve Wallpaper'da da yer aldı.

İşte Doktorlar'ın Arslan Bey'i Devrim Nas'ın eşi Sevil Delin Nas