Doktorlar'a alternatif geliyor! Daha dizi başlamadan...

Doktorlar ve Kalp Atışı gibi yapımların çok izlenmesi nedeniyle Show TV yeni bir proje için hazırlıklara başladı. New Amsterdam'dan uyarlanan ''Yeni İstanbul'' adıyla izleyici karşısına çıkacak olan dizide beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda final yapmış olan Masumlar Apartmanı'nda yer alan Çiğdem Bozali dizinin yeni yönetmeni oldu.

Show TV'de ekrana getirilecek olan yeni doktor dizisi "Yeni İstanbul" şimdiden merak konusu oldu. Doktorlar ve Kalp atışı gibi dizilere alternatif olarak gelen Yeni İstanbul, New Amsterdam projesinden uyarlandı. Dizi başlamadan yeni bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yeni projeyi O3 Medya çekiyor. Proje Amerika'nın en eski devlet hastanesinde görevli olan Dr. Eric Manheimer'ın biyografisinden yola çıkılarak çekilen "New Amsterdam" dizisinin uyarlaması olacak. "Yeni İstanbul" dizisinin senaryosu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban'a ait.

Dizinin yönetmen koltuğunda son olarak Engin Akyürek'li "Kaçış"ı yöneten Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı açıklanmıştı. Ancak son gelen haber dizide yönetmen değişikliğine gidildiği yönünde... Projenin yeni yönetmeni Masumlar Apartmanı'nın birçok ödül alan başarılı kadın yönetmenlerinden Çiğdem Bozali oldu.