Doktor Civanım filmi ne zaman çekildi? Konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bu akşam Kanal D ekranlarında Doktor Civanım oynayacak. Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın başrolerinde yer adlığı film Doktor Civanım izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Filmin yönetmenliğini Kartal Tibet yapmıştır.

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı film Doktor Civanım bu akşam saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yer alacak. Senaryosunu Memduh Ün'ün yazdığı Doktor Civanım izleyicilere keyfili saatler yaşatacak. Filmin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturmuştur.

DOKTOR CİVANIM OYUNCULARI

Doktor Civanım filminde Kemal Sunal, Ali Şen, Ayşen Gruda ve Bahar Öztan gibi isimler yer alıyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda; İhsan Yüce,Yadigar Ejder, Sırrı Elitaş, Muadelet Tibet, Nermin Denizci, Ahmet Açan, Osman Çağlar, Ahmet Turgutlu, Arap Celal, Ali Demirel, Ali Demir, Hikmet Gül bulunmaktadır.

DOKTOR CİVANIM KONUSU NEDİR?

Yıllardır bir hastanede hademelik yapmış ve doktorlardan birkaç ilaç öğrenmiş olan Kemal, hem annesini üzmemek hem de köyün cahil halkının sağlığını korumak için annesine doktor olduğunu anlatan bir mektup yazar. Çok sevinen annesi bunu köye yayınca köyün kızları Doktor sandıkları Kemal'i kendilerine aşık etmek için ellerinden geleni yapacaktır.

DOKTOR CİVANIM KONUSU NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Doktor Civanım filmi 1982 senesinde beyazperde de seyirci ile buluşmuştur.