Doğuş'un DNA testi sonucu ortaya çıktı! Seyid isimli genç oğlu olduğunu iddia etmişti!

Şarkıcı Doğuş, Seyid isimli bir gencin iddiası üzerine DNA testi yaptırmıştı. O testin sonuçları çıktı. Doğuş, oğlu olduğunu iddia eden Seyid'in babası çıkmadı.

Şarkıcı Doğuş, oğlu olduğunu iddia eden bir genç sebebiyle DNA testi yaptırmak zorunda kalmıştı. Konu hakkında Söylemezsem Olmaz programına açıklamada bulunan Doğuş, süreç hakkında şunları söylemişti:

"Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai'deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan'daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil!

Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum."

DOĞUŞ'UN DNA TESTİ SONUÇLANDI

Şarkıcı Onur Akay'ın ulaştığı DNA sonucuna göre; Doğuş, oğlu olduğunu iddia eden Seyid'in babası çıkmadı.

Bu olay sonrası ünlü şarkıcı, eşini ve çocuklarını alıp Dubai'ye tatile çıktı.