Doğuş 14 Mayıs'ta oy vereceği ismi açıkladı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için tercihini açıklayan bir isim de şarkıcı Doğuş oldu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Doğuş, adayını açıkladı. Ünlü şarkıcı paylaşımı ile büyük ilgi gördü.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala birçok ünlü isim Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Şarkıcı Doğuş da Twitter hesabından kime oy vereceğini açıkladı.

DOĞUŞ 14 MAYIS'TA OY VERECEĞİ İSMİ AÇIKLADI

Doğuş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını "Benim Cumhurbaşkanım" notuyla yayımladı. Ünlü şarkıcı, son olarak da eliyle kalp yaptığı kendi fotoğrafına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek "Seninleyiz başkanım Allah'u Ekber" ifadelerine yer verdi.

DOĞUŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gerçek ismi Orhan Baltacı olan Doğuş 30 Haziran 1974 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Rize, İkizdereli olan Doğuş 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı. Çeşitli zorluklarla karşılaştı. Adını "Doğuş" olarak değiştirdi. Survivor'da yarıştı.

DOĞUŞ EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Şarkıcı Doğuş, 2014 yılının Kasım ayında Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendi, ikiz çocukları var.