Doğukan Manço babası Barış Manço adına düzenlenen geceye tepki gösterdi... Devreye Haluk Levent girdi, özür diledi

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ''Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi'' adıyla düzenlenen konserin haber verilmemesi nedeniyle Doğukan Manço, yapımcı Polat Yağcı'ya verdiği tepki ile gündeme geldi. Barış Manço adına düzenlenen konserde sahne alan Haluk Levent, Doğukan Manço'dan Twitter üzerinden özür diledi. Manço'nun ne yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

"Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi" adlı konsept ile hazırlanan özel gecede Barış Manço, anıldı. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde düzenlenen konserde Haluk Levent, Şevval Şam ve Melek Mosso sahne aldı. Ünlü isimler Barış Manço'nun dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi.

DOĞUKAN MANÇO'DAN POLAT YAĞCI'YA TEPKİ

Doğukan Manço, yapımcı Polat Yağcı'ya düzenlenen geceyi haber vermediği gerekçesi ile Twitter'dan tepki gösterdi. Manço, paylaşımında "Barış Manço Saygı Gecesi' adı altında bir konser yapıyorsunuz. Bırakın aileden bir rıza almayı, aile bireyleri haberi bile sosyal medyadan öğreniyor. Saygı kelimesi sizin için neyi ifade ediyor?" ifadelerine yer verdi.

HALUK LEVENT ÖZÜR DİLEDİ

Doğukan Manço'nun bu açıklamasını gören ve etkinlikte sahne alan Haluk Levent, Manço'dan özür diledi.