Doğu Demirkol'un Yaşam Koçu filmindeki partneri Yağmur Tanrısevsin oldu

Doğu Demirkol'un başrolünde yer aldığı ''Yaşam Koçu'' filminin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Doğu Demirkol'a filmde ''Helin'' karakteriyle eşlik edecek olan ismin güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin olduğu öğrenildi.

Doğu Demirkol'un beyazperdede yer alacağı "Yaşam Koçu" filmindeki kadın başrol oyuncusu belli oldu. Yağmur Tanrısevsin, Yaşam Koçu'nda "Helin" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

YAŞAM KOÇU KONUSU

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi yaşam koçlarının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç'una giderken yakın arkadaşı Cafer'i (Doğu Demirkol) de alır. Helin'in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin "Sevgili misiniz?" sorusuna "Yaşam Koçu'yum" cevabını verir ve Helin'in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye'nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

Yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro'nun üstlendiği 'Yaşam Koçu' filminin yönetmen koltuğunda Burak Kuka yer alacak. Doğu Demirkol, senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği film 12 Ocak'ta vizyona girecek.