Doğu Demirkol aslen nereli, sevgilisi kim? Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında?

Doğu Demirkol, Arda Türkmen'in sunduğu Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Bu haftada eğlenceli anların yaşanacağı programda lezzetli tarifler yapılacak. Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı filminde başrolde yer alan Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında? Doğu Demirkol nereli, sevgilisi kim?

Doğu Demirkol, bugün Arda İle Omuz Omuza'nın bu haftaki konukları arasında bulunuyor. Evliya Aykan'ın da konuk olduğu programda beraber Arda Türkmen'i görmeden sadece sesini duyarak verilen tarifleri yapmaya çalışacak. Ahlat Ağacı filminde başrol oynayan oyuncu TRT 1'de Tutunamayanlar dizi ile ekrana gelmiştir. Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında? Doğu Demirkol nereli, sevgilisi kim?

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?

Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Mersinli bir anneyle Çerkes kökenli Balıkesirli bir babadan dünyaya gelmiştir. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı.

BKM Sahne'sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya'daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi.

Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'ndaki Sinan karakterini canlandırdı. 2021 yılı Ocak ayında Mustafa Sandal ile düet yaptığı Tekrar adlı single çalışması yayınlandı. Şarkının klibinde Sandal'in eski kliplerine göndermede bulunuldu.

Evliya Aykan kimdir, kaç yaşında? Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Evliya Aykan nereli?