Doğu Demirkol hakkında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Duyanlar şaştı kaldı

Komedyen olarak kariyerine başlayan Doğu Demirkol son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Başarılı kariyeri ile sık sık gündeme gelen komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol hakkında hayranlarını şaşırtacak bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü ismin rol aldığı ilk projeyi duyanlar ''Yok artık nasıl dikkat etmedik'' yorumlarında bulundu.

Doğu Demirkol, sosyal medyada yayımladığı komik videolar ile dikkatleri üzerine çekti. 2012 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programına katılan Doğu Demirkol, programlar birlikte daha tanınır bir hale geldi.

İlk olarak komedyen Murat Gençoğlu tarafından keşfedilen Demirkol, İstanbul'da ve Ankara'da önemli sahnelere çıkarak yeteneklerini sergiledi. 2015 yılında "Açık Mikrofon" gösterisiyle başarısı taçlandı. Komedyen Demirkol, Güldür Güldür'e konuk olarak kısa bir stand-up gösterisi sergileyerek geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

DOĞU DEMİRKOL HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Doğu Demirkol komedyenliğin yanı sıra rol aldığı projelerle de oyunculuğundaki başarısını gözler önüne serdi. Demirkol'un ilk olarak Ali Atay'ın yönettiği "Ölümlü Dünya" filminde rol aldığı ile ilgili bilinen gerçek yanlış çıktı. Doğu Demirkol hakkında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı.

Demirkol, 2018 yılında sinema kariyerine Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği "Ahlat Ağacı" filmiyle adım atmıştır. Ardından, Ali Atay'ın yönettiği "Ölümlü Dünya" filminde başarılı bir performans sergileyen sevilen oyuncu, 2020 yılında TRT 1'de yayımlanan "Tutunamayanlar" dizisinde Tarık Şakrak karakterini canlandırarak televizyonda adından söz ettirmiştir.