Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'in 'yaz' özlemi! Sosyal medyayı salladı

Güzelliği ile beğeni toplayan TV8'de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren güzel oyuncu Demet Özdemir, takipçilerini mest eden paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başlamasıyla gündemden düşmeyen Özdemir, yaz aylarına ait bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Demet Özdemir'in paylaşımı büyük beğeni topladı.

TV8'in en sevilen yapımlarından olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri.

Instagram'dan sık sık günlük hayatından paylaşımlarda bulunan Özdemir, güzelliği ile takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Özel hayatını magazinden uzak yaşamaya özen gösteren Demet Özdemir, yaz aylarında çekildiği kareyi takipçileri ile paylaştı.

Geçtiğimiz sene tekne tatili yapan ünlü oyuncu, çekildiği bu karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Demet Özdemir'in fotoğrafı, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

İşte Demet Özdemir'in beğeni toplayan o pozu...