Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'in paylaşımındaki dikkat çeken ayrıntı! İbrahim Çelikkol diziye veda mı ediyor?

TV8'in iddialı yapımlarından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son bölümlerdeki gelişmeler izleyicinin kafasını karıştırdı. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehdi, dizinin ilk bölümlerinde izleyicinin sevdiği bir karakteri canlandırırken son bölümlerde psikopat bir kişiliğe dönüştü. Dizinin hayranları Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapacak yoksa İbrahim Çelikkol ayrılıyor mu diye düşünürken dizinin öteki başrol oyuncusu Demet Özdemir'in sosyal medyada yaptığı setteki 'Mehdi'siz' paylaşımlar dikkat çekti

İbrahim Çelikkol hayranlarını şoke eden haber! Ünlü isim fenomen dizi Doğduğun Ev Kaderindir'den ayrılacak iddiaları sosyal medyaya damgasını vurdu. Mehdi karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu hakkında yayılan bu haber dizi hayranlarını derinden üzdü. 

Çarşamba akşamları yayınlanan dizide Demet Özdemir ile başrol oynayan ünlü oyuncunun dizideki karakterinin gidişatından yola çıkan seyirciler İbrahim Çelikkol'un yapıma veda edeceğini konuşmaya başladı.

Demet Özdemir'in canlandırdığı Zeynep karakteri ile Mehdi arasında yaşanan gerilimler ayrılık iddialarını güçlendiriyor.

Engin Öztürk'in hayat verdiği Barış ile Zeynep arasında oluşan aşk tomurcukları dizideki önemli gelişmelerden biri. Ünlü dizide Mehdi'nin Zeynep'e karşı olan tavırları başrol oyuncularının aralarına mesafeler koyuyor. Zeynep'in Mehdi'ye karşı korku duygusu artarken Mehdi bu durumun farkında bile değil. Mehdi'nin dozajı git gide artan-Zeynep'i kaçırması gibi- psikopatça tavırları dizi hayranlarında acaba sorularıyla endişe oluşturuyor.

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, ayrılık iddiaları doğru değil. İbrahim Çelikkol diziye veda etmeyecek. Mehdi ve Zeynep aşkı her ne kadar inişli çıkışlı olsa da tüm hızıyla devam edecek. 

Bu arada başrol oyuncusu Demet Özdemir'in Instagram'dan yaptığı set paylaşımları sosyal medyada çıkan bu iddiaları güçlendirmişti. İşte o paylaşımlar...

Gönderilerde Mehdi'nin yer almaması ve Barış'ın olması takipçileri tarafından dikkat çeken bir detay oldu.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e Fahriye Evcen'den romantik doğum günü kutlaması

Sen Çal Kapımı dizisine bomba transfer! Survivor ve MasterChef'e katılmıştı...

Hercai dizisine sürpriz isim! Aysun Metiner 'Dilşat' karakteri ile kadroya taze kan oldu

Seda Güven ile Ali Güzel'in mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi