Doğduğun Ev Kaderindir'e sürpriz isim! Kaan Altay Köprülü 'Savaş' karakteriyle diziye katıldı

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir'e sürpriz bir isim dahil oldu. Kaan Altay Köprülü iddialı dizide Barış'ın kardeşi Savaş olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TV 8'in çok sevilen yapımlarından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oyuncu kadrosunu genişletiyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerinde olduğu fenomen dizi yeni oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Başarılı yapımın yeni bölümlerinde Kaan Altay Köprülü 'Savaş' karakteri ile seyircilerin karşısına çıkacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir, Zeynep'i canlandırırken İbrahim Çelikkol da Mehdi karakteriyle başrollerde yer alıyorlar. Özel hayatları kadar dizideki performansları da çok konuşulan ve ilgiyle takip edilen başarılı oyuncuların yer aldığı diziye yeni karakterler de katılmaya devam ediyor.

Yakın zamanda Engin Öztürk sevilen dizide Barış karakteri ile karşımıza çıkmış ve seyirci tarafından benimsenmişti. Şimdi de Barış'ın kardeşi Savaş olarak Kaan Altay Köprülü dizideki yerini alacak. Kaan Altay Köprülü dizide üstün zekalı, içe dönük ve kaza sonrası felç kalan Savaş karakterine hayat verecek. 2. sezonu ile ekranlarda yer alan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde  abi-kardeş/Barış-Savaş çatışmalarına şahit olacağız gibi... 

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı Savaşçı dizisi kadrosuna dahil oldu

Aslı Tandoğan koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den çok konuşulacak ciddiyetsiz paylaşım

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den yeni pozlar