Doğduğun Ev Kaderindir'de duygu yüklü sahne! İzleyenler gözyaşlarına hakim olamadı

Son zamanlarda büyük eleştirilere maruz kalan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde geçtiğimiz hafta Burhan'ın Müjgan'ı vurmuştu. Bazı izleyiciler Müjgan'ın vurulma sahnesini bir romantik sahneymiş gibi izleyiciye aktarıldığını şöyleymiş ve dizi hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuştu. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in paylaştığı dizi 9 Aralık Çarşamba akşamı yeniden izleyiciyle buluştu.

Tv8’in başarılı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir duygusal bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin geçen haftaki bölümünde Mehdi’nin ablası Müjgan Burhan tarafından vurulmuştu. Burhan’ın intihar edip canına kıydığı olay sonrası Müjgan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Müjgan’ın ölümü sonrası Mehdi’nin ağlaması izleyicileri adeta hüzne boğdu. 

Müjgan karakterine hayat veren Zeynep Kumral diziden ayrılırken verdiği mesajla izleyicilerin takdirini kazanmayı başardı. İbrahim Çelikkol tarafından canlandırılan Mehdi’nin ablasının başında “Abla üşüme dedin, hasta olma dedin. Abla ben, sen gidersen üşürüm abla ya, üşürüm ya… Abla ne olur kalk. Ablam ne olur beni duy. Abla gitme. İnsan oğlunu bırakır mı?” sözlerini söylemesi yürek burktu. 

Müjgan’ın yıllardır aşık olduğu ancak kavuşamadığı Burhan tarafından öldürülmesi ise yine kadın cinayetlerine farkındalık anlamında sosyal medya kullanıcıları tarafından tartışıldı.