Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm fragmanı yayında! Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümde neler olacak?

Tv8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin bu haftadan sonraki yeni bölümünde başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Gözler Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanına çevrildi..

Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ayrıldı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Son bölümde Zeynep'in bulunduğu evin silahlı saldırıya uğramasının ardından suçun Mehdi'nin üzerine yıkılması, aile içerisinde büyük bir kaosa sebep olmuştu. İddialara göre Mehdi'nin dizideki senaryo gereği rolünün sona erdiği ve ayrılacağı aktarıldı...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 37. BÖLÜM FRAGMANI GELDİ!


DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR MEHDİ AYRILIYOR MU?

İddialara göre Mehdi'nin dizideki senaryo gereği rolünün sona erdiği ve ayrılacağı aktarıldı. Ancak yayıncı ve yapımcı tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ayrıca Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Erkan Petekkaya'nın konuk olacağı açıklanmış ve bu durum izleyiciyi heyecanlandırmıştı. Çelikkol, partneri Demet Özdemir ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk olacak Erkan Petekkaya ile olan fotoğrafını paylaştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. bölüm izle tek parça! EDHO son bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 27. bölüm izle full! Masumlar Apartmanı son bölüm izle tek parça!