Doğduğun Ev Kaderindir 1. bölüm özeti...

Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi anlatılıyor. Haberimiz içerisinden Doğduğun Ev Kaderindir 1. bölüm özeti ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz

Başrollerini Erkenci Kuş dizisinin yıldızı Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderin dizisi izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi anlatılıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor. Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi ele alınıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR? 

OG medya tarafından yapılan ve TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Doğduğun Evin Kaderindir dizisinin çekimleri İstanbul’da gecekonduların ve eski evleri olduğu mahallelerde başlamıştır.  İstanbullu olanların yakından tanıyacakları Pier Loti mekanları da çekimlerde görülüyor.