Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında? Doğa Rutkay kimin kızı, aslen nereli?

Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show bu hafta da yeni bölümü ile saat 20:00'de izleyici karşısına çıkacak. Bu hafta programa Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay konuk olacak. Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında? Doğa Rutkay kimin kızı, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Doğa Rutkay 30 Ekim 1978 Ankara doğumludur. İşte hakkında merak edilenler..

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen İbo Show her hafta izleyicisini ekrana kilitliyor. Birbirinden ünlü konukların yer aldığı İbo Show'da eğlence ve kahkaha dolu bir bölüm bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Bu haftaki konuklar arasında yer alan isimlerden biri de Doğa Rutkay oldu. Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında? Doğa Rutkay kimin kızı, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler... 

DOĞA RUTKAY KİMDİR, KİMİN KIZIDIR?

Doğa Rutkay Kamal, 30 Ekim 1978 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızıdır. 2000 senesi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

3 adet tiyatro oyunu, 3 filmi, 8 adet TV dizisi, 2 adet TV filmi, 6 adet TV programı var. "Card Finans" reklamında rol almıştır, TRT 1'de bir talk show yapmıştır. 2014'te Kanal D'de yayınlanan Buyur Burdan Bak programını sunmuştur. Şu an Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da Yeter karakteri ile rol almaktadır.

Doğa Rutkay, 3 Eylül 2014 tarihinde Kerimcan Kamal ile evlendi. Rutkay Kerim ve Piraye adında ikiz bebekleri olmuştur.

Ali Sunal kimdir, kaç yaşındadır? Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal aslen nerelidir?

Bülent Serttaş kimdir, kaç yaşındadır? Bülent Serttaş aslen nerelidir?

Muazzez Ersoy gerçek ismi nedir, kimdir? Muazzez Ersoy kaç kez evlendi, aslen nereli?

Oryantal Didem kimdir, kaç yaşındadır? Didem Kınalı aslen nerelidir, evli mi?