DNA dizilimine baktırdı... Sonucu gören Meryem Uzerli büyük şaşkınlık yaşadı

İkinci kez anne olması ile gündeme gelen başarılı oyuncu Meryem Uzerli, Kovan filminin 43. Uluslararası Moskova Film Festivali'ndeki gösterimi için Moskova'ya gitti. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Meryem Uzerli, kendirine yöneltilen soruları yanıtladı. Uzerli, DNA dizilimine baktırdığını ve Rus kökenli olduğunu açıkladı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile adından söz ettiren ve yıldızı parlayan Meryem Uzerli, 43. Uluslararası Moskova Film Festivali için Moskova'ya gitti. Kovan filminde başrol olan Uzerli, sıcak bir şekilde karşılandı.

Kovan filminde hayat verdiği karakterden bahseden Uzerli, 'Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karaktere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum zaman, bu projede mutlaka olmak istedim. Bu benim için değişik bir deneyim oldu' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde DNA dizilimi yaptırdığını da açıklayan Uzerl, 'Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı' dedi.