DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın katili kim? DJ Gezgin kimdir, kaç yaşındaydı?

ATV'nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te olayların ardı arkası kesilmiyor. DJ Gezgin cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 9 Eylül tarihli yayınlanan yeni bölümde Fatma Karadağ ve suçladığı sevgilisi Cemal Durmaz karşı karşıya geldi. Peki, DJ Gezgin kimdir, kaç yaşındaydı? DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın katili kim?

DJ Gezgin olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gün yüzüne çıktı. ATV'de yayınlanan program hafta içi her gün ekrana geliyor. DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın cinayetine dair yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Peki, DJ Gezgin kimdir, kaç yaşındaydı? DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın katili kim?

DJ GEZGİN KİMDİR?

Manisa'da ikamet eden Mehmet Karahan, 5 yıl önce ortalıktan şüpheli bir şekilde kaybolmuş ve bir daha bulunamamıştı.

Sevgilis, Cemal Durmaz tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, konuya dair çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

DJ GEZGİN LAKAPLI MEHMET KARAHAN'IN KATİLİ KİM?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, Karahan cinayeti gündeme geldi. Fatma Karadağ'ı, cinayetle itham eden damadı ise "Cemal'e büyük adam diyordun kardeşini öldürttün. Öldürdünüz. Yeni bulduğun kişinin de istihbaratçı olduğunu söylüyorsun. Bir de yurt dışında yaşıyormuş. Yine birini mi öldürteceksin" şeklinde konuştu.

"Sen istersen cesedi hemen çıkarırsın" diyen damat, kayınvalidesinin cinayete dair çok sayıda detay bildiğini ileri sürdü. Katil henüz bulunmadı.

9 Eylül tarihli yayında ise DJ Gezgin cinayetinde yeğen Alim Karadağ itirafta bulundu. Karadağ, "Annem dayımın ölümünden sorumlu." dedi.