Televizyon tarihine geçecek hareket! atv'de iki dizi yer değiştiriyor!

Geçen sezon atv ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve macerası kısa süren Hakim dizisinin final yapmasının ardından bomba bir gelişme yaşandı. İlk olarak ismi Hakime Hanım olarak belirlenen ardından Benim Mutlu Ailem olarak değiştirilen yeni dizi atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. İki dizinin benzer konuları işlemesi nedeniyle ''atv'de iki dizi yer değiştiriyor!'' şeklinde yorumlar yapıldı.

Başrolünde ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Hakim dizisinin final yapmasıyla birlikte atv ekranlarında yepyeni bir dizi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Ünlü oyuncu Vahide Perçin yine atv'de yayınlanacak olan yeni dizisiyle ekranlarda olacak. Yeni sezonda başlaması beklenen dizi için geri sayım devam ederken bomba bir gelişme yaşandı ve dizinin adı Benim Mutlu Ailem olarak değiştirildi. Hakim dizisinin final yapması ve ilk olarak adı Hakime Hanım olarak belirlenen, daha sonradan da değiştirilen dizinin yakında başlayacak olması nedeniyle kulislerde "İki dizi yer değiştiriyor" yorumları yapılmaya başlandı.

BENİM MUTLU AİLEM GELİYOR

Vahide Perçin, Haziran ayında final yapan Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Benim Mutlu Ailem dizisinde rol alacak.

DİZİNİN KADROSU NETLEŞTİ

Cem Sürgit, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerde dizide oynayacak. Merakla beklenen Hakime Hanım dizisinin senaryosunu Ayfer Tunç yazarken yönetmenliğini de Emre Aybek üstleniyor.

Mahkum'un yıldız isminden fırtınalar estirecek proje! Büyük hayallerde başlamıştı ancak...

PROJE BAŞLAMADAN AYRILDI

Yeni sezonda ATV'de yayınlanacak olan dizide Kaan Yıldırım, Feyza Sevil Güngör'ün partnerine hayat vermeye hazırlanıyordu.

Bir süredir dizinin sete çıkmasını bekleyen Kaan Yıldırım projeden çekilme kararı aldı.

İKİ DİZİ YER DEĞİŞTİRİYOR

Kulislerde Hakim dizisiyle Benim Mutlu Ailem dizilerinin hem atv ekranlarında seyirciyle buluşması hem de aynı konu işlemesi nedeniyle iki dizi yer değiştiriyor yorumlarının yapılmasıyla sonuçlandı.