Dizi aşkı gerçek olan 11 ünlü isim

Dizi ve film projelerinde birlikte olan başrol oyuncuları senaryo gereği yaşadığı yakınlıkların ardından aşklarını gerçek hayatına da yansıttı. Ünlü isimler dizi aşklarını gerçek ilişki olarak yaşarken bazı isimler de evlilik kararı aldı. Bizde sizler için dizi aşkı gerçek olan isimleri derledik. İşte dizi aşkı gerçek olan 11 ünlü isim...

Birlikte rol aldıkları projelerde aşıkları canlandıran ünlü isimlerden bazıları sevgili olup daha sonra ilişkisini noktalarken bazı isimler de aşklarını evlilikle taçlandırdı.

İşte dizi aşkı gerçek olan 11 ünlü isim...

KEREM BÜRSİN - HANDE ERÇEL

Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı. İkili son dönemin en popüler çiftleri arasında yerini alıyor.

AYTAÇ ŞAŞMAZ - CEMRE BAYSEL

Genç oyuncular Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel, Baht Oyunu dizisinde başrolleri paylaşıyor. İkilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

BURÇİN TERZİOĞLU - İLKER KALELİ

Türk dizi tarihinde kendine yer edinen Poyraz Karayel dizisinin Ayşegül'ü ve Poyraz'ı Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli uzunca bir süre aşk yaşadı. Çift, ilişkilerini daha sonra noktalama kararı aldı.

İBRAHİM KENDİRCİ - PELİN KARAHAN

Bir döneme damgasını vuran Kavak Yelleri dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Kendirci ve Pelin Karahan uzunca bir süre aşk yaşadı. Ancak ikili daha sonra ayrılarak kendi yolunu çizdi.

HALİT ERGENÇ - BERGÜZAR KOREL

Binbir Gece adlı dizide partner olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çift aşk yaşamaya başlarken ikili daha sonra evlilik kararı aldı. Çift şimdilerde çocukları ile mutlu bir evlilik sürüyor.

EVRİM ALASYA - EMRE KINAY

Emre Kınay ve Evrim Alasya, Güneşin Kızları dizisinde evli çifti canlandırdı. Ekran uyumu beğenilen ikili daha sonra gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı.

BURAK ÖZÇİVİT - FAHRİYE EVCEN

Magazin basının gözde çiftlerinden olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Çalıkuşu dizisinde tanıştı. Çift evlilik kararı alırken şimdilerde oğulları Karan'la ilgileniyor.

NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU

Fatih Harbiye dizisinde iki aşığı canlandıran Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu dizinin bitmesinin ardından aşklarını ilan ederken dünyaevine girdi. Çift, elliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

ONUR SAYLAK - TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Gönülçelen dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün aşklarını evlilik ile taçlandırdı. Çiftin ikizleri dünyaya gelirken geçtiğimiz yıllarda boşanarak yollarını ayırdı.

SARP LEVENDOĞLU - BİRCE AKALAY

Küçük Ağa dizisinde evli ve çocuklu bir çifti canlandıran Sarp Levenoğlu ile Birce Akalay gerçek hayatta da yeni bir aşka yelken açıp evlilik kararı aldı. Ünlü çift daha sonra boşanma kararı aldı.

SERKAN ÇAYOĞLU - ÖZGE GÜREL

Kiraz Mevsimi dizisi ile yıldızı parlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun da dizi aşkı gerçek oldu. Çift ilişkilerine devam ediyor.