Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı haberlerine menajerlik şirketinden jet cevap

Show TV'de ekrana getirilen Çukur dizisinde partner olan Damla Sönmez ile Aras Bulut İynemli'nin yeni bir aşk yelken açtığı iddiası magazin kulislerinde deprem etkisi yarattı. Taraflar haberler karşısında sessizliğini korurken İynemli'nin menajerlik şirketi aşk iddialarını yaptığı açıklama ile yalanladı.

Çukur dizisinin final yapması ile yeni proje görüşmelerine başlayan Aras Bulut İynemli kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile 6 yıllık ilişkisini noktalama kararı aldı. Ayrılıktan sonra Engin Öztürk ile tatile çıkan Aras Bulut İynemli'nin Çukur'daki partneri Damla Sönmez ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Aşk haberleri sosyal medyada yayılırken Damla Sönmez'in bulut bir adamın kendisini öptüğü anları paylaşması ise iddiaları güçlendirdi.

Aras Bulut İynemli'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız"