Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan Barbaros dizisi için ağır idman yapıyor!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde rol alacak oyuncu Engin Altan Düzyatan hazırlıklara başladı. Diriliş Ertuğrul dizisinde adeta kariyerinin zirvesini yaşayan Engin Altan Düzyatan spor salonu çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu Düzyatan, Barbaros dizisi için ağır idman yaptığı dile getirdi.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan Barbaros dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Kartalları, Bir Bulut Olsam, Diriliş Ertuğrul gibi projelerle ön plana çıkan Engin Altan Düzyatan TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde "Oruç Reis" karakterine hayat verecek. Spor salonu çıkışı görüntülenen Düzyatan magazin muhabirleriyle sohbet etti.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatılacağı Barbaros dizsinde Barbaros'un ağabeyi Oruç Reis karakterine hayat verecek ünlü oyuncu hazırlıklarını da kendi çapında yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ağır bir idman temposu bulunan oyuncunun fit halleri kameralara yansıdı. Dizi öncesi Belçim Bilgin ile "Babamın Kemanı" isimli filmde başrolde yer alan oyuncu, çekimlerin gayet güzel gittiğine değindi.

Barbaros, ES Yapım imzalı, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği, senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan, çekimlerine Mart 2021'in son haftalarında başlanacak tarih ve kurgu türündeki Türk dönem dizisidir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer almaktadır.Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı anlatılmaktadır.