Diriliş Ertuğrul'un yerine geçecek dizi için ilk adım atıldı! Meğer 3.5 yıl sonra ilk kez...

Diriliş Ertuğrul'un yerine geçecek dizi için ilk adım atıldı! Meğer 3.5 yıl sonra ilk kez... Diriliş Ertuğrul dizinin yönetici yapımcılığını üstlenen Kemal Tekden yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Tekden Film bu kez TRT Dijital'de izleyicisiyle buluşacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için harekete geçti. Gelen bilgilere göre, dizinin çekimlerinin Kartal'da kurulacak büyük bir platoda gerçekleşeceği öğrenildi.

2014-2019 yılları arasında beş sezon yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını yapan Tekden Film, yine TRT ekranlarında yayınlanacak bir proje için hazırlıklara başladı. 5 yıl boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hem Türkiye'de hem de dünyadaki birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştu. Tekden Film fenomen dizinin ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için çalışmalara başladı. Gelen bilgilere göre, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital'de olacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Tekden Film, Diriliş Ertuğrul'un ardından bu kez TRT Dijital'de yayınlanacak olan dizi için çalışmalarını başlattı.

8 BÖLÜM OLACAK

Gelen bilgilere göre, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin ilk sezonu toplamda sekiz bölümde oluşacak.

Mehmetçik Kut'ül Amare'nin vazgeçilmez isminden yeni dizi projesi! Resmen ilan etti geliyor!

FETİHİ VE FATİH'İ ANLATACAK

Dizide Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarının işleneceği gelen bilgiler arasında yer alırken cast çalışmalarının da başladığı bilgisi verildi.

Ayrıca projeyle birlikte fetih döneminin tamamen işleneceği de tahminler arasında yer alıyor.

DÜNYAYA AÇILMIŞTI

5 yıl boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hem Türkiye'de hem de dünyadaki birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştu.