Ve harekete geçildi! Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı yeni dizisiyle ekranların tozunu atacak!

Diriliş Ertuğrul dizisiyle dünya çapında tanınan Bozdağ Film yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısında olacak. Pek çok dizi ve filmin yapımcılığını üstlenen ünlü senarist ve yapımcı Mehmet Bozdağ yeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı. Gelen bilgilere göre, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Avcı dizisiyle ilgili detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Dizinin başrolünde son olarak Kanunsuz Topraklar'da sevenleriyle buluşan Uğur Güneş yer alacak.

Bugüne kadar Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Mehmetçik Kut'ül Amare, Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Destan gibi projelerin yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kuruluş Osman dizisi atv ekranlarında macerasına tam gaz devam ederken Mehmet Bozdağ yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Uğur Güneş'in başrollerinde yer alacağı diziye dair detaylar gelecek günlerde belli olacak.

HAZIRLIKLARA BAŞLANDI

Bozdağ Film yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmet Bozdağ yeni bir proje için hazırlıklara başladı.

BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU

Uğur Güneş'in başrolünde yer alacağı diziye dair detaylar gelecek günlerde netlik kazanmış olacak.

4 yıl sonra bir ilk... Diriliş Ertuğrul'u gölgede bırakacak dizi için düğmeye bastılar!

TRT'DE YAYINLANACAK

Gelen bilgilere göre, merakla beklenen dizinin TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacağı öğrenilldi.

PEK ÇOK DİZİ VE FİLMLE DÜNYA ÇAPINDA TANINMIŞTI

Mehmet Bozdağ bugüne kadar Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Mehmetçik Kut'ül Amare, Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Destan gibi dikkat çeken projelerin yapımcılığını üstlenmişti.