Diriliş Ertuğrul'un gözü kara komutanıydı! Yeni rolü sizi çok şaşırtacak!

Çağdaş Onur Öztürk, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bizans komutanı Vasilius rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bugüne kadar pek çok film ve dizide rol alan ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Çağdaş Onur Öztürk, atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Sevmek Zamanı isimli dizide oynayacak. Dizinin kadrosunda Çağdaş Onur Öztürk, İlhan Şen, Deniz Işın, Serenay Aktaş ve Toprak Can Adıgüzel gibi önemli isimler yer alıyor. Dizi 20 Haziran Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Diriliş Ertuğrul'un gözü kara komutanı dönüyor. Yeni dizisini duyanlar inanamadı. Komutan Vasilius karakteriyle Diriliş Ertuğrul dizisine damgasını vuran Çağdaş Onur Öztürk'ün yeni dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu yazın iddialı dizilerinden olan Sevmek Zamanı isimli projeyle ekranlarda olacak. 20 Haziran Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak dizinin oyuncu kadrosu ve tanıtımları dikkat çekmeye başardı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN GÖZDE İSİMLERİNDENDİ

Çağdaş Onur Öztürk, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bizans komutanı Vasilius rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Çağdaş Onur Öztürk, atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Sevmek Zamanı isimli dizide oynayacak.

OYUNCU KADROSU DİKKAT ÇEKTİ

Dizinin kadrosunda Çağdaş Onur Öztürk, İlhan Şen, Deniz Işın, Serenay Aktaş ve Toprak Can Adıgüzel gibi önemli isimler yer alıyor. Dizi 20 Haziran Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas'ta doğdu. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisiyle dikkatleri üzerine çekmiştir.