Diriliş Ertuğrul'u şah mat edecek dizi için harekete geçildi! Meğer 4 yıl sonra ilk kez...

Tekden Film, efsane dizi Diriliş Ertuğrul'dan sonra farklı ve dikkat çeken bir yapımla seyircilere sürpriz yapacak. Tekden Film yeni tarihi dizi projesi için hazırlıklara başladı. Tekden Film bu kez TRT Dijital'de izleyicisiyle buluşacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için harekete geçti. Gelen bilgilere göre, dizinin çekimlerinin Kartal'da kurulacak büyük bir platoda gerçekleşecek.

Tekden Film, yine TRT ekranlarında yayınlanacak bir proje için harekete geçti. 5 yıl boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hem Türkiye'de hem de dünyadaki birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştu. Tekden Film fenomen dizinin ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için çalışmalara başladı. Gelen bilgilere göre, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital'de olacak.

TARİHE IŞIK TUTACAK

Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi tarihimize ışık tutacak. Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yılları aktarılırken, Mehmet'in hocası Akşemseddin'in hikâyesine de yer verilecek. Kamil Aydın'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Ozan Bodur ve ekibi devralacak.

8 BÖLÜM OLACAK

Gelen bilgilere göre, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin ilk sezonu toplamda sekiz bölümde oluşacak.

Yeni projesi belli oldu! Diriliş Ertuğrul'da kötü karakterle hafızalara kazınmıştı!

FETİHİ VE FATİH'İ ANLATACAK

Dizide Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarının işleneceği gelen bilgiler arasında yer alırken cast çalışmaları da sona ermek üzere.

DÜNYAYA AÇILMIŞTI

5 yıl boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul hem Türkiye'de hem de dünyadaki birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olmuştu.