Dilara Aksüyek ve Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'ın ayrılığı kısa sürdü! İkili sarmaş dolaş görüntülendi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Tekin karakteri ile yıllardır ekranlarda yerini alan Onur Bay ve kendisinden 9 yaş büyük oyuncu Dilara Aksüyek ayrılığı kısa sürdü. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ikili ilişkilerine ikinci bir şans verdi. İlişkileri sorulan çift 'Her şey yolunda' yanıtını verdi.

Dilara Aksüyek ve kendisinden 9 yaş küçük olan Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, 3 hafta önce ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Sosyal medya hesaplarından da birbirlerini takipten çıkan ünlü çift ayrılığa daha fazla dayanamadı.

İlişkilerine ikinci bir şans veren ünlü çift geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Cihangir sokaklarında el ele yürüyen çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu çift, Etiler'de yemek yedikten sonra Dilara Aksüyek'in Cihangir'deki evine geçti. Barışmayla ilgili olarak ikili, "Her şey yolunda" dedi. Aralarındaki yaş farkından dolayı ilişkilerini bitirdikleri iddialarına Bay, "Öyle bir şey yok. Aylardır birlikteydik, yaş farkı gibi bir problemimiz yok" yanıtını verdi.