Dilara Aksüyek çok sessiz... Soruları yanıtsız bıraktı

Kendisi gibi oyuncu olan Onur Bay ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalayan Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Dilara Aksüyek, ''Sonra konuşuruz'' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Dilara Aksüyek meslektaşı Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay ile 6 ay önce ilişkisini noktaladı.

İş insanı Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları ile gündeme gelen Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken objektiflere takıldı.

DİLARA AKSÜYEK SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Köpeğini dolaştırmaya çıkaran güzel oyuncu Aksüyek, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Aksüyek, "Sonra konuşuruz" diyerek evine doğru ilerledi.

HAKAN SABANCI İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarının doğum gününden çıkarken görüntülenen Hakan Sabancı, muhabirlerin, "Uzun süredir aşk iddiaları var. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna "Arkadaşız, aramızda aşk yok" demişti.

Aksüyek ise iş insanına katılarak, "Daha önce de dediğim gibi aşk yok, arkadaşımızın doğum gününe geldik" şeklinde konuşmuştu.