Dilan Polat'ı rol model aldığını söyledi... Ece Ronay aylık kazancını açıkladı

Bir canlı yayına konuk olan Ece Ronay yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine geldi. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile cezaevinde olan Dilan Polat hakkında konuşan Ece Ronay, aylık kazancını da açıkladı.

Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiği iddiaları ile dava açan Ece Ronay 2. Sayfa programına konuk oldu. Güzellik merkezi sahibi olan Ece Ronay, Dilan Polat'tan isim hakkı istediğini ancak 7 milyon TL'si olmadığı için merkezi kendi adına açtığını itiraf etti. Aylık kazancını da açıklayan Ronay, canlı yayında şunları söyledi:

"Devasa paralar kazanmıyorum. Şirketi açalı bir sene oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Evim ve arabam vardı onları sattım kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. 1 sene önce evim 3.5 milyon TL değerindeydi, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım."

Müge Dağıstanlı, "Aylık ne kadar geçiyor eline?" deyince Ronay, "Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi'nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bırakırsa seviniyorum. Arabam da yok." dedi.

Dilan Polat hakkında da konuşan Ronay, "Onun hayatı rol model olmuştu, Dilan Polat'ın hayatı. Ben de bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim o zaman 1.5 milyon ödemiştim ona, bana indirimli vermişti." açıklamasında bulundu.