Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a yakından tanıdıkları isimden tehdit! Soluğu savcılıkla aldılar

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a yakından tanıdıkları bir isimden tehditle haraç isteği geldi. Soluğu savcılıkta alan Dilan Polat ile Engin Polat, bu tehdit olayında eski komşularının yönlendirmesi olduğunu iddia ettiler.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen güzellik merkezi işletmecisi ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın sahibi oldukları güzellik merkezine, bir kişi tarafından tehditle 500 bin lira haraç isteği telefonu geldi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Dilan Polat ile Engin Polat, hemen şikayette bulundular.

Sabah'ta yer alan habere göre; iki isim, kendilerini arayan kişinin H.İ.K olduğunu ve eski komşuları M.K.'nın onu yönlendirdiğini iddia ettiler.

Savcılığın talimatı üzerine polis ekipleri emniyette suç kayıtları bulunan H.İ.K. ve güzellik merkezlerini arayan telefonun sahibi olan E.K.'yı gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan her iki kişi de serbest kaldılar.

SERBEST KALDI YİNE TEHDİT ETTİ

H.İ.K., serbest kalmasının ardından güzellik merkezinin müdürü G.Y.'yi arayıp yeniden tehditle para istedi.

Savcılığa yapılan başvurunun ardından H.İ.K., bir kez daha gözaltına alındı. M.K. ise arama yapılan adreslerde bulunamadı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan H.İ.K., adli kontrol kararıyla tekrar serbest bırakıldı. M.K'nın yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.