Dilan Polat ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasının ardından Nez Demir sessizliğini bozdu

Dilan Polat ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasının ardından gözler eski ortakları Nez Demir'e çevrildi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Nez Demir, Dilan Polat ve Engin Polat'ın adını vermeden açıklamalarda bulundu. Demir, ''Adaletin en hızlı şekilde yerini bulmasını istiyorum'' şeklinde konuştu.

Güzellik merkezinin yanı sıra güzellik merkezlerinde kullanılan makineleri ürettikleri ve fabrikaları olduğunu söyleyen Engin Polat ile Dilan Polat, MASAK'ın haklarında düzenlediği raporun ardından sabaha karşı gözaltına alındı.

Sıla Doğu'nun da yer aldığı 14 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen isimler sonrasında polis merkezinde götürüldü. İfade vermeye başlayacak olan Engin Polat ve Dilan Polat dahil 14 kişinin sorgusuna başlanacağı öğrenildi.

Bomba iddia... Dilan Polat'ın kara kutusu Şule gözaltına alındı

NEZ DEMİR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tüm yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Nez Demir, eski ortakları Polat çiftinin adını vermeden konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Nez Demir, yayınladığı video şunları söyledi:

"Çok fazla mesaj gelmiş, iyiyim ben... İfademe başvurulursa seve seve giderim ya da başak bir şekilde çağırılırsam giderim haberiniz olur. Adaletin en hızlı şekilde yerini bulmasını istiyorum. Bir an önce de düzenimin, hayatımın yoluna girmesini istiyorum. Çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Ben de sizler gibi gelişmeleri sosyal medyadan takip ediyorum hiçbir şeyden bilgim yok. Avukatımla görüşeceğim bir gelişme olursa haber veririm"

Meğer polisler gelmeden önce paylaşmış... Dilan Polat'tan veda paylaşımı

Gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun mimikleri yok artık dedirtti