Dilan Polat saçına dolar taktı! Sosyal medyada alay konusu oldu

Sosyal medyada lüks yaşantısıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dilan Polat, Dubai'ye güzellik merkezinin şube açılışı için gitti. Saçına dolar taktırdığı anları paylaşan Dilan Polat, alay konusu oldu. Sosyal medyada ''Daha ne kadar saçmalayacak diyorum al işte'' yorumları yapıldı.

Güzellik merkezinin şube açılışı için Dubai'ye giden Dilan Polat, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile gündem oldu. Harcamaları ve lüks hayatının her anını Instagram'dan yayınlayan Dilan Polat, şimdi de saçına dolar taktırdığı bir saç modeli ile gündeme geldi.

Polat, "Aşkım anlamıyor musun kafamı kaşıyacak zamanım yok" notu ile saçını 100 dolarla kaplattığı videosunu yayınladı. Polat, bu saç modeli ile Dubai'de gezdi. O anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Polat, tepkilerinde hedefi oldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Ekonomi bu kadar kötüyken gerçekten yakışmadı", "Abla saçma olmuş silmek için geç değil", "İyice ne yapacağını şaşırdı", "Daha ne kadar saçmalayacak diyorum al işte" gibi yorumlarda bulundu.

Dilan Polat, eşinin doğum günü için 60 bin TL'ye pasta yaptırdı... Gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı

Dilan Polat: "Bir günde 759 bin TL harcadım"