Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'e isyan etti! 'Babam için evrak mazeret'

Dilan Çıtak, Kuşadası'ndan kendisine ev vermeyen babası İbrahim Tatlıses'in ‘evrak getirmedi' sözlerine “Çocuk evrakla yapılmıyor” cevabını verdi.

RECEP ASLAN

İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses arasındaki ev krizi büyüyor. Tatlıses’in 23 yıl sonra nüfusuna aldığı kızı Dilan Çıtak, “Babam Kuşadası’ndaki evi herkese verdi ama bana vermedi” demiş buna karşılık Tatlıses, “Dilan evrakı getirmedi. O yüzden evi alamadı’ açıklamasını yapmıştı.

KEŞKE GİTSEYDİM

Nişantaşı’nda açtığı güzellik merkezinin önünde görüntülenen Çıtak, babasının son açıklamalarına jet yanıt verdi: “Ben başkaları gibi gidip koşup notere evrak hemen vermedim. Geç göndermiş olabilirim. Keşke koşup gitseydim ve hayır kurumuna bağışlasaydım. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor. Yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi, denmez. Bu çok mazeret gibi gelmiyor. İnsanın salak yerine konması yanlış. Adaletli olmak lazım.” 

BEN GÜLÇİN’İ ZATEN BİLİYORDUM

Çıtak, 68 yaşındaki babasının kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya ile beraber olmasını ise “Ben yanında çalışan biri olarak biliyorum” şeklinde yorumladı. 

Yıldız Tilbe'nin program çağrısı karşılık buldu! 'Yıldız' şov geliyor

Ümit Erdim zayıfladı, iş bulamadı

Baraj dizisinin Nehir'i Biran Damla Yılmaz: Dramla stres atıyorum