Dilan Çiçek Deniz'in 'Tanımıyorum' dediği Oğuzhan Koç ile eğlenirken görüntüleri ortaya çıktı

Bozcaada'da aynı mekanda bulunan Oğuzhan Koç ile Dilan Çiçek Deniz'in aşk yaşadığı iddia edildi. Dilan Çiçek Deniz yaptığı açıklamada Oğuzhan Koç ile hakkında ''Hiç tanımıyorum'' ifadelerini kullandı. İkilinin eğlendiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. O anlar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un bir mekanda görüntülenmesinin ardından aşk iddiaları gündeme geldi. Dilan Çiçek Deniz, haberlerin ardından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Hiç tanımadığın Oğuzhan Koç ile hakkımda çıkan "aşk mı yaşıyorlar" haberi tamamen yalandır. Sadece 15 dakika kaldığım mekânda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile fark etmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir... Birisi kuyuya bir taş atıyor ve teyit edilmeden yapılan bu haberlerin insanlara verdiği psikolojik zarar maalesef düşünülmüyor. Bu habercilik anlayışının değişmesi için artık gereken neyse yapacağım"

Oğuzhan Koç da önceki akşam konser verdiği Afyon'dan "Beni tanıyanlara şarkılar söylediğim bir akşam. Teşekkürler Afyon!" notuyla paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcının paylaşıma düştüğü not Dilan Çiçek Deniz'e gönderme olarak yorumlandı.

EĞLENDİKLERİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Magazin D'nin haberine göre; İkilinin mekanda eğlendiği anlar ortaya çıktı. Koç'un şarkı söylediği esnada Deniz'in oldukça keyifli olduğu gözlemlendi.