Dilan Çiçek Deniz'in eski nişanlısı Thor Saevarsson'u sinirlendiren o soru! Teki gösterdi

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Dilan Çiçek Deniz ile ayrılık kararı alan Thor Saevarsson, önceki akşam bir kadın ve bir erkek arkadaşıyla birlikte Cihangir'de görüntülendi. Mekandan çıkışı muhabirlerin karşıladığı Thor Saevarsson, ''Dilan Çiçek Deniz'i çok çabuk unuttunuz galiba?'' sorusuna sinirlendi. Saevarsson, ''Sizi anlamıyorum'' demekle yetindi. Saevarsson, daha sonra hızla uzaklaştı.

Thor Saevarsson ile güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, evlilik yolunda devam ederken yüzük atarak ayrılık kararı aldı. Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson'ın kıskançlık nedeniyle ayrıldığı iddia edildi.

Deniz'le kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Saevarsson, geçtiğimiz günlerde bir kadın ile samimi olarak görüntülenmişti. Uzunca bir süre konuşulan Saevarsson, Cihangir'de bir kadın ve bir erkek arkadaşı ile objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarını görünce panikleyen Saevarsson, muhabirlerin yönelttiği, "Dilan Çiçek Deniz'i çok çabuk unuttunuz galiba?" sorusuna ise sinirlendi. "Sizi anlamıyorum" diyen Saevarsson, ardından hızla oradan uzaklaştı.