Dilan Çiçek Deniz sevgilisi hakkında konuştu: Thor bizim adetlere alıştı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Çocuk Sanat Festivali'nde aralarında görme engelli çocukların da bulunduğu bir grup öğrenciyle bir araya geldi ve onlara masallar okudu. Etkinlik sonrası sevgilisi Thor Saevarsson ile kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz, ''Thor bizim adetlere alıştı'' açıklamasında bulundu.

Son olarak Alev Alev dizisi ile izleyici karşısına çıkmış olan Dilan Çiçek Deniz "Gidenler" filmi için saçlarını sarıya boyatarak imaj değiştirmesi ile adından söz ettirmişti.

İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'la evlilik hazırlığı yapan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz gün aralarında görme engelli çocukların da bulunduğu bir grup öğrenciyle Çocuk Sanat Festivali etkinliği kapsamında buluştu. Dilan Çiçek Deniz, çocuklara masal okudu.

Etkinliğin bitmesinin ardından Thor ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, "Siz çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?" sorusuna, "Kısmet" yanıtını verdi.

Deniz, "Gelinlik baktım ama daha çok bakmamız lazım olacak, yavaş yavaş olacak bu işler" dedi.

Açıklamalarına devam eden güzel oyuncu Deniz, sevgilisi Thor hakkında "Alıştı bizim örf ve adetlere, zaten hepsini de yapacağız. Yabancılık çekmiyor" şeklinde konuştu.