Dilan Çiçek Deniz: Benim çok yakın arkadaşım olmadığı için...

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz önceki akşam gerçekleştirilen törende ''Amadeus'' oyunundaki ''Costanze'' karakteriyle ''En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu'' ödülünün sahibi oldu. Gazeteciler ile sohbet eden Dilan Çiçek Deniz, ''Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz?'' sorusuna ''Benim çok yakın arkadaşım olmadığı için cevap belli gibi'' cevabını verdi.

Bir üniversite tarafından gerçekleştirile ödül törenine ünlü isimler akın etti. Dilan Çiçek Deniz, 'Amadeus'taki 'Costanze' karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Ödülü aldıktan sonra duygularını dile getiren güzel oyuncu Deniz, "En beğenilen kadın oyuncu ödülünü öğrencilerden almak çok kıymetli. İyi ki varsınız, teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Basın mensupları ile sohbet eden Deniz, kendisine yöneltilen , "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz?" sorusuna "Benim çok yakın arkadaşım olmadığı için cevap belli gibi" yanıtını verdi.