Hüsna Köşger
Tescilli güzellerden oyuncu Didem Uzel Sarı, eşi Selim Sarı ve oğlu Aslan ile Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Didem Uzel Sarı'nın, Amerika'dan satın aldığı aracı İstanbul'a getirdiği görüldü.
Konuyla ilgili konuşan Didem Uzel Sarı, "New York'tan Miami'ye taşınmıştık. O zaman bu aracı yeni almıştım. Pandemi'de apar topar Türkiye'ye gelince, buraya gemiyle getirttik." dedi.
Oyuncu, "Son dönemde bazı isimler yurt dışına çıkmayı tavsiye ediyor. Siz ABD'de yaşayan biri olarak bu konuda ne diyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:
"Çok marifet zannediliyor değil mi? Yurt dışı kolay değil. Türkiye'den kaçıyorsunuz ama kaçmayın. Gerçekten belli bir noktadan sonra dönüp dolaşacağınız yer burası... Sahip çıkmanız gereken toprağınız var. Amerika kendi vatandaşını doyuramıyor, orada ne yapacaklar? Hayaller güzel ama gerçekler var."