Destan'da hiç beklenmedik zamanda gelen ayrılık! 2. sezon 1. bölüm çekimleri tamamlandığı an...

Destan dizisinin tam 2. sezonu bekleniyorken ortaya bomba bir iddia atıldı. Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolünde yer aldığı Destan dizisi sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. atv ekranlarında salı günü yayınlanan diziyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. Kulislerde özellikle bir haftadır dolaşan iddialara göre, fenomen dizi gelecek sezonun ilk bölümlerinde ekranlara veda edecek. Ancak bu konuda Bozdağ Film'den bir açıklama yapılması bekleniyor.

Geçen sezonun sevilen dönem dizilerinden birisi olmayı başaran Destan dizisiyle ilgili şok edecek bir iddia ortaya atıldı. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan dizisi ilk sezonuyla izleyici tarafından çok sevilmişti. Son günlerde kulislerde bomba bir iddia dolaşmaya başladı. Söylentilere göre dizinin senaristleri Selim Bayraktar'ın vedasının ardından duygu yüklü final sahnelerini yazıyor. Eğer iddialar gerçekleşirse dizi ikinci sezonun ilk bölümlerinin ardından ekranlarda macerasını sonlandıracak.

ŞOK VEDA

Kulislerde dolaşan bilgilere göre diziye bir isim veda edecek. İddialara göre, Batuga karakteriyle çok sevilen başrol oyuncu Edip Tepeli diziden ayrılan isim olacak.

Bilindiği üzere Selim Bayraktar'ın diziye veda etmesi şok etkisi yaratmıştı.

BOMBA İDDİA

Destan dizisiyle ilgili şok edecek bir haber konuşuluyor. Kulislerde bomba bir iddia dolaşmaya başladı.

FİNAL SAHNELERİ YAZILIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin senaristleri Selim Bayraktar'ın vedasının ardından duygu yüklü final sahnelerini yazmaya başladı.

VEDA EDİYOR

Eğer iddialar gerçekleşirse dizi ikinci sezonun ilk bölümüyle birlikte ekranlarda macerasını sonlandıracak.