Ebru Şahin'den yeni hamle gecikmedi! Destan ve Hercai'de istediğini bulamadı!

Ebru Şahin'den yeni hamle gecikmedi! Destan ve Hercai'de istediğini bulamayan oyuncu yeni projesi için kollarını sıvadı. İstanbullu Gelin, Yasak Elma gibi ses getiren yapımlarda yer alan Ebru Şahin asıl çıkışını Hercai dizisiyle yaptı. Oyuncu son olarak ATV'de yayımlanan Destan dizisinde rol almıştı. Yeni sezona final yaparak başlayan dizi hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ebru Şahin'in yeni dönemde farklı bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacağı konuşuluyor.

46. Altın Kelebek Ödül Töreninde En İyi Kadın Oyuncu ve Yıldızı Parlayanlar ödüllerinin sahibi olan Ebru Şahin yeni iş için imzayı attı. Son olarak Destan dizisinde Akkız karakterine hayat verdi. Bu dizinin final yapmasıyla beraber oyuncunun hayranları Ebru Şahin'i yeni projelerde görmek için bekleyiş içine girdi.

EBRU ŞAHİN'DEN YENİ HAMLE!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ebru Şahin'in OGM Pictures ile bir yıllık anlaşma yaptığı söyleniyor. OGM Pictures, Şahin, "Masumlar Apartmanı", "Camdaki Kız", "Kırmızı Oda" gibi televizyon dizilerine imza atan Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortak olduğu yapım şirketidir.

Şahin, OGM Pictures'ın bu süre boyunca ürettiği içerikler arasından beğendiği projelerde rol alacak.

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2016 yılında Kan Parası filminde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında İstanbullu Gelin, 2018 yılında ise Yasak Elma adlı dizilerde yer aldı. Asıl tanınırlığını 2019 yılında yayın hayatına başlayan Hercai adlı dizide canlandırdığı Reyyan karakteri ile elde etti. 2020 yılında düzenlenen 46. Altın Kelebek Ödül Töreninde En İyi Kadın Oyuncu ve Yıldızı Parlayanlar ödüllerinin sahibi oldu. Şuursuz Aşk filminde başrolü İsmail Hacıoğlu ile paylaştı. Günümüzde ise 2021 yılından beri atv ekranlarında yayınlanan Destan adlı dizide Akkız karakterine hayat vermektedir.

1 Temmuz 2022 tarihinde basketbolcu Cedi Osman ile Makedonya'da evlenmişti