Derya Tuna'dan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'ye gönderme: Umarım torun özlemim sona erer

Derya Tuna önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Derya Tuna, ''Oğlunuz İdo Tatlıses ile görüşüyor musunuz?'' denilmesi üzerine ''Tabii ki görüşüyorum. Yasemin Şefkatli kızımı seviyorum, oğlumu da seviyorum. Evlilikleri de çok güzel gidiyor. Umarım torun özlemim sona erer'' dedi. Oğlu ve gelininin vereceği yanıt merak konusu oldu.

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in Bodrum'da geçirdiği kaza hakkında açıklamalarda bulundu. Derya Tuna, "Hiç sormayın. Geçti, bitti. Güzel şeyler olsun, Allah beterinden saklasın" dedi.

"UMARIM TORUN ÖZLEMİM SONA ERER"

"Oğlunuz İdo Tatlıses ile görüşüyor musunuz?" sorusuna, da yanıt veren Tuna, "Tabii ki görüşüyorum. Kızımı seviyorum, oğlumu da seviyorum. Evlilikleri de çok güzel gidiyor. Umarım torun özlemim sona erer" şeklinde konuştu.

Derya Tuna, geçtiğimiz ay sevgilisi Levent Dörter ile evlenen Dilan Çıtak Tatlıses'in düğünü ile ilgili soruları ise, "Allah mutlu etsin herkes. Herkes mutlu olsun inşallah. İbrahim Bey, bütün çocuklarını evlendirdi. Umarım Elif Ada da evlenir ve onu da görür" diyerek yanıtladı.