Dersimiz: İnsanlık

Bergüzar Korel, Sinan Albayrak ve Deniz Akkaya oy tercihleri için depremzedelere hakaret edenlere ders verdi: “Yazıklar olsun.”

Bergüzar Korel, Sinan Albayrak ve Deniz Akkaya, seçimin ardından deprem bölgesindeki vatandaşların oy tercihleri için yapılan çirkin yorumlara sitem etti. Depremzelere hakaretler yağdıran bazı sosyal medya kullanıcılarının ''Keşke daha çok ölseydiniz" ifadelerine sinirlenen Korel, "Yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi" dedi. Oyuncu ardından şunları kaydetti: "Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız'' ifadelerini kullandı. Sinan Albayrak ise, "İğrenç insanlarsınız. Deprem bölgesinden insanlara 'Keşke hepiniz orada ölseydiniz, keşke hepiniz geberseydiniz, katilinize âşıksınız, katil seviciler, bilmem ne çocukları' dediniz. O deprem bölgesindeki insanlara hakaret eden o insanlara söylüyorum. Sizler gerçekten var olmaması gereken ucube yaratıklarsınız'' dedi.

KIZIYLA K.MARAŞ'A YENİDEN GİDİYOR

Deniz Akkaya da "Yaptığımız yardımları helal etmiyorum diyenlere" başlığı altında tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "O senin Allah ve vicdanınla aranda. İyi insan olmaktan vazgeçmeyin. Bu söylemleri sert ve kutuplaştırıcı buluyorum.'' Akkaya kızı Ayşe Önbilgin ile 19 Mayıs'ta K. Maraş'a gideceğini sözlerine ekledi.