Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesi de yemek videoları paylaşmaya başladı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizin etkilendiği depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesi de fenomen olmaya karar verdi. Sosyal medya hesabından oğlu Taha Duymaz gibi yemek videoları yayınlayan Meryem Duymaz, büyük ilgi gördü. Meryem Duymaz, ''Para kazanmamız lazım'' dedi.

Sosyal medyada çektiği yemek videoları ile popüler hale gelen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen etkilenen 11 arasında yerini alan Adana'da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Taha Duymaz'ın vefatı ailesini derinden sarstı.

Ünlü fenomenin annesi Meryem Duymaz da Instagram hesabı açtı. Meryem Duymaz, paylaşımında "Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım" ifadelerine yer verdi. Oğlu gibi fenomen olma yolunda giderek yemek tarifleri paylaşmaya başlayan anne, zahter ve tandır ekmeği siparişleri almaya başladı.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın YouTube kanalında paylaşılan videoya tepki: Ölmüş insan üzerinden para kazanmayın

Taha Duymaz'ın ablasından vefat eden fenomenle ilgili yürek burkan paylaşım!