Denizde korku dolu anlar! Boğulma tehlikesi geçiren yazarı Tuğba Özay kurtardı

Ece Gürsel, Tuğba Özay, Çiğdem Sonkurt, Miray İpekler ve yazar Derman Aksoy, Kınalıada'da gerçekleşen festivale tekne ile geldi. Derman Aksoy, sahile yüzerek gitmeye çalışırken korku dolu anlar yaşandı. Boğulma tehlikesi geçiren Aksoy'u denize atlayarak Tuğba Özay kurtardı.

Kınalıada'da gerçekleştirilen bir festivale Ece Gürsel, Tuğba Özay, Çiğdem Sonkurt, Miray İpekler ve yazar Derman Aksoy, tekneyle katıldı. Tekne festivalin yapıldığı koya demirledi. Grup, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı.

Sahile yüzerek gitmek isteyen Derman Aksoy'un ayağına kramp girdi. Eğlenmeye devam eden grup, Aksoy'un şaka yaptığını düşündü. Ünlü manken Tuğba Özay bir terslik olduğunu fark edince denize atladı.

Tuğba Özay'ın denize atlamasıyla teknede bulunan Serkan Tut da ardından denize atlayarak boğulma tehlikesi geçiren Derman Aksoy'u suyun dibinden çıkartarak hayata döndürdü.

Yaşadığı korku dolu anların ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yazar Derman Aksoy, "Denizdeki tehlike öncesi her şey gayet güzeldi. Beyaz deniz atlı prensesim Tuğba Özay" ifadelerini kullandı.