Deniz Uğur'un akli dengesi yok iddiası sonrası Reha Muhtar'dan çok konuşulacak sözler!

Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın arasında devam eden çocuğa şiddet davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Deniz Uğur, eski eşi hakkında akli dengesinin olmadığı iddiasında bulunmuştu. Eski haber spikerlerinden Reha Muhtar'dan, bu paylaşım sonrası çok konuşulacak sözler ile bir karşılık geldi.

Eski eşi oyuncu Deniz Uğur ile çocukları üzerinden karşı karşıya gelen ve kızına şiddet uygulamak ile suçlanan eski haber spikerlerinden Reha Muhtar, sıkıntılı günler geçiriyor. Deniz Uğur'un geçtiğimiz haftalarda eski eşi Reha Muhtar'a yönelik, "Akli dengesi yerinde değil" ifadelerini kullanması olaydaki son dikkat çeken gelişme olmuştu.

Öyle ki Deniz Uğur son olarak, eski eşinin gittiği bir restoranda garsonluk yapan bir kişi ile tartıştığına dair paylaşımda da bulunmuştu. İddiaların odağındaki isimden paylaşım geldi.

"GAYRİMENKULLERİMİ ALMAK İSTEYEN KİŞİ KİM?"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Reha Muhtar, "Emlakçılar ile evimin değerini ölçtüren kişiler kimler? Beni akıl hastanesine gönderip çocuklar üzerinden gayrimenkullerimi almak isteyen kişi kim? Nasıl bir çete bu?" ifadelerini kullandı.